Forhandlere for ForshagaSpridaren

ForshagaSpridaren utvikles og produseres av Forshaga Bil & Maskin i Karlstad, Sverige. Med mer enn 70 år i bransjen vet vi hvor viktig det er at en entreprenørmaskin må ha en god totaløkonomi. Med få ledd til sluttkunden kan vi holde en lav innkjøpspris.

Kjøpe i Sverige - Svensk hemsida

I Sverige kjøper du ForshagaSpridaren enten fra oss hos Forshaga Bil & Maskin eller direkte fra en påbygger nære deg. Som produsent er vi alltid interessert i å lage et produkt som oppfyller kundenes ønsker og vi vil derfor alltid ha en nær kontakt med sluttkunden.

Ønsker du hjelp med montering av sandsprederen, vil du finne en oversikt over påbyggere, som har erfaring med ForshagaSpridaren. Du kan også kjøpe sprederen komplett med montering direkte fra en av disse. Dersom du er påbygger og ønsker å være med på listen, er du velkommen til å kontakte oss for mer informasjon.

Kjøpe i Norge

For beste service og support selges ForshagaSpridaren i Norge gjennom C. Grindvold A/S. C. Grindvold A/S har mange års erfaring med utstyr til vinterføre og har høyt servicenivå og kunnskap.

Har du virksomhet i Norge og har spørsmål vedrørende ForshagaSpridaren er du alltid velkommen til å kontakte oss i Sverige eller Grindvold i Norge, så vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe til.

Kontakt C. Grindvold A/S

 Adresse:
C. Grindvold A/S
Østre Aker Vei 260
0976 OSLO
 Telefon:
Sentralbord: 022 82 00 00
Faks: 022 82 00 01
 E-post / hjemmeside:
firmapost@grindvold.no
www.grindvold.no
 Åpningstider:
Mandag 8.00 - 15.30
Tirsdag 8.00 - 15.30
Onsdag 8.00 - 15.30
Torsdag 8.00 - 15.30
Fredag 8.00 - 15.30